Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok

A Más Nyelven Nyelviskolában alapfokú, középfokú és felsőfokú államilag elismert nyelvvizsgára való felkészülésre van lehetőség angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvekből. Az akkreditált TársalKODÓ, GazdálKODÓ és az államilag elismert üzleti nyelvvizsga az LCCI akkreditált vizsgák megszerzésében már számos tanulót segítette nyelviskolánk. Oktatóink közül többen nemcsak felkészítő tanárként, hanem vizsgáztatóként is részt vesznek a nyelvvizsgák lebonyolításában. Továbbá felkészítést vállalunk a legismertebb általános nyelvvizsgákra (TOEFLCambridge IELTS, TELC, ECL, Euro, BME) és gazdasági-szaknyelvi nyelvvizsgákra ( TOEIC, KITEX, BGF, Zöld út, BME). Azon nyelvtanulók számára, akik külföldi egyetemen kívánják folytatni tanulmányaikat vagy külföldön kívánnak munkát vállalni, a legismertebb nemzetközi nyelvvizsgákat ajánlunk.

A Más Nyelven Nyelviskola Nyelvvizsga programja

Speciális, nyelvi felkészítő tanfolyamunk minden szükséges tananyagot és tematikát tartalmaz, és a programban tanulók komplett nyelvvizsga-csomagot kapnak.

A csomag tartalmazza:

– a komplett tananyagot

– útmutatást és feladatmegoldási gyakorlatot

– intenzív szókincs és kommunikáció-fejlesztést

– a vizsgáztatásban is résztvevő, tapasztalt oktatót

– egy próbanyelvvizsgát

Csoportok indítása

60-120 órás intenzív csoportokat indítunk, ahol minden nyelvvizsgához szükséges ismeretet vizsgáztatásban résztvevő, tapasztalt oktatóktól szerezhetsz meg. Minden vizsgaidőpontra szervezünk felkészülő csoportot, ennek részleteihez lépj tovább vagy érdeklődj nyelviskolánknál.

E-mail. info@masnyelven.hu

Tel: 30/649-2073

Tovább az induló nyelvtanfolyamokhoz Tovább az általános nyelvvizsgákhoz   Tovább a szakmai nyelvvizsgákhoz 

.

.

Mi a különbség az általános és szakmai nyelvvizsga között?

Az általános nyelvvizsgák a mindennapi élet témáit dolgozza fel írásos és szóbeli feladatok során. A legtöbb diplomához és a továbbtanuláshoz is általános nyelvvizsgát kell tenni.

A szakmai nyelvvizsgák szakmákhoz kapcsolódnak és speciális szókincset kérnek.  Magyarországon letehető gazdasági-üzleti, idegenforgalmi, orvosi, pénzügyi szaknyelvi vizsgák, stb. Szakmai nyelvvizsgát bizonyos felsőoktatási szakokon kell tenni, illetve a munkáltatók kérhetik.