iMind Kompetenciamérés

Alap, kezdő, haladó, felső, netán anyanyelvi szintű a nyelvtudásod? És vajon hogyan tudod használni?

logo4_imind_kicsiKérdéseidre az iMind Kompetenciamérés során kaphatsz részletes választ és útmutatást a megfelelő lépésekhez

A jelentkezők a nyelvtanulás legideálisabb és leggyorsabb formáját keresik.  Ehhez nyújt értékes segítséget a Más Nyelven Nyelviskola szakemberei által kifejlesztett iMind Kompetenciamérés. A kompetenciák feltérképezésével a a nyelvtanulók a saját képességeire alapozhatja a terveit, könnyebben és gyorsabban érhetik el céljaikat.

 

Mit is jelent a sokat emlegetett 'kompetencia'?

A kompetencia szó jelen esetben a nyelvhasználathoz, a nyelvtudás alkalmazásához szükséges tudásunk és képességeink összességét jelenti.

Röviden: tudás + a tudás használatának képessége = kompetencia. A kompetens nyelvhasználó kifejezéssel azt fejezhetjük ki, hogy egy személy nemcsak elméleti tudással, hanem gyakorlati tudással, képességgel is rendelkezik. Az elméleti és gyakorlati tudás szintje egyéntől függően eltérő és változó lehet.

Miért érdemes felmérni a nyelvi kompetenciákat?

’Azért érdemes felmérni a kompetenciákat”, állítja Karfner Judit, a nyelviskola vezetője, „mert a nyelvtudásunk valójában a meglévő kompetenciáinkon alapul. A kompetenciák feltérképezésével a nyelvtanuláshoz és a használható nyelvtudáshoz vezető út pontosítására és személyre szabására van lehetőség. A nyelvtanuló a kapott információk alapján jobban megérti a kompetenciák  hatását a saját eredményeire, valamint a képességei fejlesztésével megnövelheti a kompetenciáit”

A kompetenciák hatása a nyelvtudásra

“Munkánk során megtapasztaltuk, hogy fontos a beazonosított kompetenciák fejlesztése. Az alacsony szintű rész-kompetenciák gátolhatják a teljesítményt, és sokféle nehézséget okozhatnak a nyelvtanulás és nyelvhasználat során is – pl. a tudásszinthez képest alacsony szintű beszédértés, társalgási képesség vagy a megtanult nyelvi elemek hiányos alkalmazása. A kiegyensúlyozott részkészségek biztos alapot biztosítanak a nyelvi helyzetek megoldásához és magabiztosabb kommunikációhoz’ ,állítja Judit.

Ismerkedj meg iMind Kompetenciamérésünkkel!

A  mérés két részből áll,  a felmérés résztvevői írásban és szóban is feladatokat oldanak meg. A kompetenciamérés során szakembereink egy személyes iMind Kompetenciatérképet készítenek.

A komplex felmérés során:

  • egyénileg foglalkozunk Veled,
  • elkészítjük a 6 kulcskompetencián alapuló Személyes Kompetenciatérképedet,
  • találkozhatsz iMind csapatunk szakembereivel, akik részletes értékelést készítenek,
  • személyesen konzultálunk Veled a kompetenciákról,
  • segítünk Neked megalapozott és személyre szóló tanulási tervet felállítani.

A Személyes Kompetenciamérés díja mindössze 3980 Forint.

Miért van díja?

Ahhoz, hogy mindezt a sok személyes információt át tudjuk adni, szakmailag képzett és sikeres szakemberek végzik a felmérést és értékelik a megoldásokat. Képzett és tapasztalt oktatónk készíti el a kompetenciatérképet, majd személyesen konzultálnak minden résztvevővel a kapott eredményekről és az egyéni tervekről.

Hogyan lehet elkezdeni?

A felmérést a Más Nyelven Nyelviskola oldalán online feladatok segítségével elkezdheted. Az iMind Kompetenciamérő Felmérés első feladatát ezen az oldalon választhatod ki: Teszt kiválasztása

A beküldött megoldás értékelésére 3 munkanapon belül kerül sor, melyről emailben értesítést küldünk.

A beküldött megoldás értékelésére és a Kompetencia Térkép elkészítésére, a megadott Személyes Kompetenciamérés díjának beérkezését követően kerülhet sor. Ezért javasoljuk az utalás elindítását közvetlenül a teszt beküldését követően.

Fizetéshez, kérjük tekintsd meg az alábbi információkat.

Részletek a fizetéshez

A Személyes Kompetenciamérésen történő részvétel és a Kompetencia Térkép elkészítésének teljes díja bruttó 3980 Ft.
A díjat az alábbiak szerint kérjük befizetni:
Személyes befizetés: ügyfélszolgálati irodánkban vagy
Banki átutalással: Címzett neve: Más Nyelven Bt. Bankszámlaszám: 50800111-11053480 Közlemény: név, iMind

Fel szeretnél készülni egy ilyen “megmérettetésre”?

Semmi gond, de tudnod kell ez nem vizsga. A kompetenciamérés egy visszajelzés, hogy mi hogyan látjuk a meglévő tudásod és képességeid.

.

test_fill2iMind Kompetenciamérés

Kizárólag nálunk, a Más Nyelven Nyelviskolánál tudod igénybe venni. 100% pénz visszafizetési garancia: Az iMind rendszer személyes Kompetencia Térképet igénylők számára 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, amelyre, ha az elvégzett mérés kapcsán, a személyes értékelést követő 3 munkanapon belül jogos minőségi kifogása lenne, úgy mi a kompetenciamérés díjának 100%-át, az eredeti számla ellenében visszafizetjük.

Jelentkezem a Kompetenciamérésre