Általános nyelvvizsga

Nyelvvizsga szükséges a diplomádhoz, vagy jól jönnének a pluszpontok továbbtanuláshoz?
Külföldön akarsz tanulni vagy dolgozni, esetleg olyan szakmai gyakorlati helyet keresel, ahová kell a nyelvtudás?

Magyarországon a nyelvvizsgák többsége a Közös Európai Referenciakeret (KER) alapján vannak szintezve, ami szerint 4 szinten szerezhető vizsgabizonyítvány: A2 álkezdő, B1 alapfokú, B2 középfokú, C1 felsőfokú. Amennyiben felsőoktatási vagy továbbtanulási céllal szeretnél nyelvvizsgát szerezni, úgy a Magyarországon akkreditált vizsgák közül választhatsz, vagy külföldi munkavállaláshoz és továbbtanuláshoz nemzetközi vizsgát is választhatsz.

Hogyan nyelvvizsgázzunk?

Oktatóink tapasztalata szerint csak olyan vizsgázóknak van esélye, akiknek megfelelő szintű nyelvtudása és felkészültsége van.  Érdemes megismerni a különböző nyelvvizsga típusokat is, mert a siker azon is múlhat, hogy a tanuló számára legjobban és legkönnyebben megoldható követelményeket állító vizsgatípust sikerült-e kiválasztani.

Miért ne halogasd a felkészülést?

Tapasztalatunk szerint azok a vizsgázók, akik bíznak tudásukban és képesek a nehezebb helyzetekben is megállni a helyüket, gyakran nem rendelkeznek jobb nyelvérzékkel, mint társaik. A felkészülés időbeni elkezdésével azonban olyan előnyre tesznek szert, amivel pozitív eredményt biztosíthatnak maguknak.

Szintfelmérőt töltök ki

Miből áll a Más Nyelven Nyelvvizsga programja?

A Más Nyelven Nyelvvizsga programja egyedi megoldást nyújt minden nyelvvizsgát megcélzó nyelvtanulók számára.  Speciális felkészítő tanfolyamunk tanulójaként minden szükséges tájékoztatást, tananyagot és tematikát kézhez kaphatsz, s még a vizsgajelentkezés is helyben megtehető.

1. Komplett tananyag

2. Útmutató a nyelvvizsga feladatok legjobb megoldásához

3. Intenzív szókincs és kommunikáció-fejlesztés

4. A szövegértés és írásbeli feladatok megoldásának begyakorlása, az írásbeli eredményesség javulása

5. A kiválasztott nyelvvizsga minden apró részletének és buktatójának megismerése

6. Vizsgáztatásban is résztvevő, tapasztalt oktatóink felügyelete és oktatása

7. Számonkérés és rendszeres tesztek

8. Próbanyelvvizsga a vizsga előtt

Nyelv Szint Ütemezés Óraszám Képzés indulása -vége

Ár*

(6-10 fős csoportok)

Helyszín
angol Középfokú nyelvvizsga felkészítő B2

2×2

K, Cs

50 óra

2016.11.22. –

2017.02.23.

50.000 Ft Más Nyelven- Centrum
angol Felsőfokú nyelvvizsga felkészítő C1

2×3

K; Cs

50 óra

2016.11.29.–

2017.03.09.

50.000 Ft Más Nyelven- Centrum
német Alapfokú nyelvvizsga felkészítő B1

2×2

H, Sze

50 óra

2016.11.21.-

2017.03.15.

50.000 Ft Más Nyelven- Centrum
német Középfokú nyelvvizsga felkészítő B2

2×2

H; Sze

50 óra

2016.12.05.-

2017.03.23.

50.000 Ft Más Nyelven- Centrum
német Felsőfokú nyelvvizsga felkészítő C1

2×2

K, Cs

50 óra

2016.12.08. –

2017.03.26.

50.000 Ft Más Nyelven- Centrum

Kedvezmények

  • 5% DIÁK /GYES / NYUGDÍJAS kedvezmény
  • 12%-os TÖRZSHALLGATÓI kedvezmény (2. beiratkozástól)
  • RÉSZLETFIZETÉSI kedvezmény: A tanfolyamok ára 2 részletben is teljesíthető.

Általános Nyelvvizsgák a Más Nyelven-ben:

 

Corvinus Nyelvvizsga

Corvinus_University_logo

Az újonnan akkreditált (államilag elismert) CORVINUS általános nyelvvizsga egynyelvű változatban tehető le. Különösen azoknak ajánljuk, akik a továbbtanuláshoz szeretnék a plusz pontokat megszerezni, és előnyös, hogy a vizsga nagyon hasonlít az érettségi vizsgatípusaihoz. Jelentkezni lehet külön írásbeli és szóbeli, vagy komplex vizsgára is.

Részletek

TársalKODÓ Nyelvvizsga

TarsalKodo

A TársalKODÓ nyelvvizsga népszerűsége évek óta töretlen. Egynyelvű vizsgaként teheted le, ami azt jelenti, hogy nem kell bajlódnod a fordításos feladatokkal. Különösen azoknak ajánljuk, akik a továbbtanuláshoz szeretnék a plusz pontokat megszerezni vagy a diploma megszerzéséhez szükséges nyelvvizsgát kívánják teljesíteni.

Részletek

TOEFL Nyelvvizsga

toefl

A TOEFL (Test of English as a Foreign Language) ’az angol, mint idegen nyelv’ elnevezésű nyelvvizsga a jelöltek angol nyelvi készségeit értékeli.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik európai, észak-amerikai (USA és Kanada) vagy oktatási intézményekben kívánnak továbbtanulni, mivel ezek a felsőoktatási intézmények a nem anyanyelvű felvételizőktől a TOEFL vizsgát jelölik meg felvételi követelményként. A TOEFL iBT nyelvvizsga az Educational Testing Service (ETS) védjegye és világszerte letehető. 1964-es bevezetése óta eddig 23 millióan tették le.

Részletek

Cambridge IELTS Nyelvvizsga

ielts

Ha külföldön szeretnél továbbtanulni vagy dolgozni, a Cambridge IELTS nyelvvizsga egy megfelelő nyelvvizsga típus számodra, mivel az egész világon az egyik legismertebb vizsgáról van szó.

Budapesten tehető le a British Council-nál, de felkészülésedben a Más Nyelven Nyelviskola oktatói segítséget tudnak nyújtani, hogy a megfelelő eredményt érd el a vizsgán.

Lehetőség van arra is, hogy a bizonyítványt (kiegészítő vizsga nélkül) államilag elismert alapfokú, középfokú, vagy felsőfokú nyelvvizsgára honosítsd a következő szintezés szerint, melyet a NYAK –nál kell kérvényezni.

Részletek

TELC Nyelvvizsga

A népszerű TELC nyelvvizsga gyakori vizsgaidőpontjainak TELCköszönhetően nem szükséges hosszú hónapokat várni a következő időpontig.

A TELC nyelvvizsga jelenleg Magyarországon államilag elismert akkreditált, nemzetközi bizonyítványt ad angol és német nyelvből, sikeres nyelvvizsga esetén.

A kreatív tudást helyezi előtérbe a passzív lexikális tudással szemben. Így a vizsgakérdések szorosan kapcsolódnak a mindennapi élethelyzetekhez (pl. színház, utazás). Ezáltal biztosítva van az elsajátított tudás hasznossága és felhasználhatósága. A vizsgáztatók szakmailag jól felkészültek, a frankfurti központ által szervezett továbbképzéseken vesznek részt.

Részletek

ECL Nyelvvizsga

ECL

Az ECL nyelvvizsga a „European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages” elnevezésből kapta az ECL nevet. Angol és német  nyelvből nemzetközi, államilag elismert és akkreditált nyelvvizsga tehető.

Az ECL nyelvvizsgák megbízhatóak, hiszen valamennyi vizsgaanyagot előzetesen kipróbálnak, a vizsgadolgozatok javítóit minden nyelvvizsga előtt felkészítik, és minden esetben a kettős javítás elvét alkalmazzák.

Az ECL nyitott minden célcsoport számára, lehet az középiskolás, egyetemista, főiskolás vagy éppen felnőtt munkavállaló.

Részletek

Euro Nyelvvizsga

euro exam

Az Euroexam összes nyelvvizsgáján a vizsga teljes időtartama alatt használhatsz nyomtatott szótárt. Maga a szótár biztonságot, önbizalmat ad a vizsgázó számára, így hatékonyabb eredményre is képes lehet.

Az Euroexam nyelvvizsgái érvényesek a felvételitől elkezdve a diplomán át minden területen, hiszen angol és német nyelvű nemzetközileg elismert oklevelet ad. Így nagy segítségedre lehet, ha például külföldön keresel állást.

Hazánkban 40 vizsgahelyszín érhető el – többek között Pécsett is – és nemzetközi szinten pedig 35 országban van jelen.

Választható komplex vizsga vagy külön írásbeli, szóbeli nyelvvizsga letétele is. Sikertelenség esetén a komplex nyelvvizsga esetén is külön ismételhető az írásbeli és szóbeli rész.

Részletek

BME Nyelvvizsga

bmeA BME Nyelvvizsga már nem csak kétnyelvű, hanem egynyelvű vizsgaként is letehető. Államilag elismert bizonyítványt kapsz, nem csak komplexen teljesítheted, hanem részvizsgánként is (külön a szóbelit és írásbelit). A BME nyelvvizsga vizsgázóbarát, szövegközpontú, arra kíváncsi, hogy mit tud a vizsgázó. A feladattípusok állandóak, a vizsgán szótárt lehet használni. Az értékelés kiszámítható és megbízható.

Részletek