Céges nyelvtanfolyamok

A munkatársak nyelvtudásának javítása

A Más Nyelven  Nyelviskola felnőttek számára kialakított eszközökkel oktatja a munka világában alkalmazható nyelvtudást. A nyelvtanulás alatt a munka mellett tanulók számára is újra megtapasztalható a tanulás öröme, és a megszerzett nyelvtudás segítségével új információkhoz juthatnak és kapcsolatot teremthetnek az üzleti világban.

A képzések 8 nyelven választhatók (angol, német, spanyol, olasz, horvát, francia, kínai és magyar) és programjaink a nyelvfejlesztő, szaknyelvi,  a gyakorlatorientált, az “on-the-job” vagy irodai és üzleti kommunikációs programokhoz is megfelelő megoldást biztosítanak.

Vállalati támogatás

Kiegészítő szolgáltatásaink a  vállalati nyomon követést és minőségbiztosítást támogatják, képzési információs rendszerünk segítségével a HR-es kollégák is könnyen áttekintheti és nyomon követheti a nyelvet tanuló munkavállalók eredményeit és képzések alakulását és elszámolását. A központunkban koordinátor munkatársak foglalkoznak a képzések dokumentumainak ellenőrzésével és a kapcsolattartással egyaránt.

Tapasztalataink szerint a nyelvtanulás eredményeképpen a munkatársak idegen nyelvű munkavégzésének színvonala javul, s eredményesebben látják el feladataikat, és képessé válnak az olyan kommunikációs helyzetek kezelésére, mint a telefonos megkeresések lebonyolítása vagy az ügyfelek kezelése, s megfelelően képviselhetik a céget a problémák megoldása során is.

Szeretnénk megismerni az Ön elképzeléseit és igényeit

Legyen szó magánoktatásról vagy csoportos képzésről, az üzleti igények által diktált nyelvtudás megszerzésében a Más Nyelven Nyelviskola szakemberei segítséget nyújtanak a megfelelő céges nyelvtanfolyamok és képzési programok összeállításában. Lépjen kapcsolatba velünk, és mi gondoskodunk arról, hogy az érintett munkatársak megfelelő tudás birtokában, felkészülten folytathassák munkájukat.

E-mail: iroda@masnyelven.hu
Tel:+36 30 649 2073

 

Rólunk mondták:

Angol alapfokú képzést végeztem a nyelviskolánál, amely során az angol nyelv megtanulását céloztam, és az alapokat sikerült is sikeresen elsajátítanom. Az tanároktól színvonalas oktatást és jó hangulatú tanórákat kaptam. A tanfolyam elvégzése nagyban segítette a külföldi kollégákkal való kapcsolattartást, így nagyban hozzájárult munkám megkönnyítéséhez. A Más Nyelven Nyelviskola színvonalas, rugalmas és felkészült, barátságos tanárokat alkalmaz, így hatékony az oktatás, és ajánlom mindenkinek.”

További referenciák