Magánóra

Egyéni tanulás

 

Más Nyelven Nyelviskola nyelvórákA nyelvi képzéseink terén többféle lehetőség közül tudsz választani, amelyek teljes mértékben hozzá tudnak segíteni a kitűzött cél eléréséhez. Magánoktatást vagy egyéni tanulást azok számára ajánljuk, akik egyedi figyelmet kívánnak, és a személyre szabott képzést hasznosabbnak és kellemesebbnek érzik a nyelvtanulás folyamán.

Azok számára is hasznos az egyéni tanulás, akik változó időbeosztásban dolgoznak vagy speciális céllal kívánnak nyelvet tanulni.

Ennek segítségével rövid távon (10-20 óra), hatékonyan, célzottan, testreszabott feltételekkel tudunk nyelvi fejlesztést végezni. Ezzel a lehetőséggel a Te igényeidre fókuszálunk; nem indokolt a sok tanórás felkészülés. Így pontosan azokat az ismereteket, technikákat sajátíthatod el, amit a jövőben hasznosítani is tudsz. A bérletes tanfolyam remekül segít abban, hogy „felturbózzák” a nyelvi tudásod, hogy tanáraink fejlesszék a szókincsed és felkészítsenek azokra a helyzetekre, amelyekre szükséged lesz az üzleti élet során.

A bérlet egyedülálló hatékonyságát éppen a minimális létszám és az egy főre jutó nagy figyelem biztosítja.

 
 
Szabadon választható időpont

Kiemelendő, hogy alkalmanként tudsz egyeztetni a Tanároddal, így az órák időpontjának módosítása is szabadon történik, vagyis senki máshoz nem kell igazodni. Így biztosított a teljes rugalmasság, az egymástól eltérő időpontokban való tanóra, a személyre szabott óraidőpont-egyeztetés.

 
 
Személyre szabott intenzitás

A bérletes képzésünk teljes mértékben a Te igényeidhez igazodik, hiszen a képzés intenzitását is Te határozhatod meg, az elérni kívánt céltól függően. Ennek érdekében, nemcsak az órák időpontjait, hanem az intenzitást is a Te igényeid figyelembe vételével alakítjuk ki. A magánóra előnye, hogy a teljes óra a Te igényeid szerint osztható be, és nem szükséges alkalmazkodni más nyelvtanulókhoz.

 
 
Egyedi tartalom

A bérletes képzésünk legnagyobb szakmai értéke, hogy Tanárunk minden egyes óra szakmai tartalmát egyedileg állítja össze. Az egyediség miatt a tananyagot másolt formában kapod meg. Az otthoni felkészülés feladatai szintén egyénileg összeállított feladatsorok, amelyek ellenőrzése és javítása alkalomról alkalomra történik. Kérd ki Munkatársunk tanácsát és egy alapos szintfelmérés után alakítsunk ki tanulási tervet céljai eléréséhez!

 

Érdeklődni:

info@masnyelven.hu

Tel:  (30) 649-2073

Rólunk mondták:

Név nélkül: Személyes interjúra szerettem volna felkészülni a kecskeméti autógyárhoz német nyelven. A nyelviskolától teljes körű felkészülést kaptam az interjúra, illetve segítséget a német önéletrajz és motivációs levél megírásához. Az oktatók és munkatársak rugalmasak és segítőkészek. Minden kérést teljesítenek és széleskörűen felkészítettek az interjúra. A személyes interjúknál fontos, hogy ne csak magamról beszéljek, hanem a véleményemet és tapasztalataimat is el tudjam mondani, és az órák keretein belül ezekre a szituációkra jól fel tudtam készülni az oktatóm segítségével.

Kecskeméti autógyárhoz történő interjú felkészítés

 

Tóth Gergely: A célom az volt, hogy rövid időn belül felkészüljek a nyelvvizsgára, és ezt teljes mértékben sikerült is, hiszen sikeres vizsgát tettem turizmus szaknyelvből német középfokon. Számomra rendkívül fontos volt, hogy minden kérésemet nagyon rugalmasan kezeltek, első sorban az órák beosztását illetően, mivel 2 munkahelyen is dolgoztam. Kedvesek, barátságosak voltak, és mindenre próbáltak megoldást találni. Ha valakinek nincs túl sok ideje, mint ahogy nekem sem volt, annak tökéletes választás. A felkészítő tanárral kizárólag a vizsgán előforduló feladatokat, fogalmazásokat gyakoroltuk, illetve az otthon, egyénileg megoldottakat beszéltük át. Véleményem szerint az volt a döntő, hogy tudtam, milyen típusfeladatok lesznek a vizsgán és folyamatosan csak ezeket gyakoroltuk. Már korábban rendelkeztem egy alap nyelvtudással, de egyénileg nem tudta volna megfelelően felkészülni a szakmai nyelvvizsgára. Hálás vagyok a felkészítő tanáromnak, mert kihozta belőlem a maximumot ilyen rövid idő ( 20 óra) alatt is. Felmérte, hogy mik a gyengéim és az erősségeim és ez alapján egy nagyon színvonalas felkészülést kaptam. 2009-ben államvizsgáztam, de a szakmai nyelvvizsgám még hiányzott. Most már diplomásként nyugodt szívvel ajánlhatom mindenkinek a Más Nyelven Nyelviskolát. Nem fogjátok megbánni!

GAZDÁLKODÓ (idegenforgalmi szakirány) nyelvvizsga felkészítés

További referenciák