Rólunk mondták

A középfokú nyelvvizsgát szeretném letenni. Az iskolában már sokkal többet tudok, mint a többiek, írtunk próba érettségit fakultáción, az is sikeres volt. Kedvesek a tanárok, és jól tanítanak, ezért ajánlom másoknak is. Számomra fontos, hogy a kapott papír mögött megfelelő tudás is legyen, ez a felkészülés során is döntő volt. Szerintem segíti a tanulást angol nyelven, az angol felirattal nézett filmek és segített a quizlet használata is.

Harman Tibor, Nyelvfejlesztő képzés

Személyes interjúra szerettem volna felkészülni a kecskeméti autógyárhoz német nyelven. A nyelviskolától teljes körű felkészülést kaptam az interjúra, illetve segítséget a német önéletrajz és motivációs levél megírásához. Az oktatók és munkatársak rugalmasak és segítőkészek. Minden kérést teljesítenek és széleskörűen felkészítettek az interjúra. A személyes interjúknál fontos, hogy ne csak magamról beszéljek, hanem a véleményemet és tapasztalataimat is el tudjam mondani, és az órák keretein belül ezekre a szituációkra jól fel tudtam készülni az oktatóm segítségével.

Név nélkül, Kecskeméti autógyárhoz történő intejú felkészítés

TOEFL névvel: Célom a TOEFL IBT vizsgára való készülés, a felsőfokú angol nyelvtanulás megszerzése. Nyelvtudást, szakmai és általános ismereteim bővítését kaptam a nyelviskolától. Felkészült, színvonalas oktatás, emberi, humánus megközelítés miatt ajánlom mindenkinek. Rövid határidő miatt fokozott koncentráltság volt szükséges mindkét fél részéről. Tanácsolom a nyelvvizsgára készülőknek, hogy akár az én esetemben, a nyelviskolával egyeztessenek megfelelő programról.

Keresnyei Johanna, TOEFL nyelvvizsga felkészítő

A célom volt mindenek előtt a felkészülés az IELTS nyelvvizsgára, és ez sikerült is, felkészültem! A Más Nyelven Nyelviskolától rengeteg információt és tanácsot kaptam IELTS nyelvvizsgára vonatkozóan, ami nagyon sokat segített a felkészülésben. A felkészítő tanárok nagyon segítőkészek voltak, és meghatározó volt a rendszeresség is. Mindenkinek azt tanácsolom, aki nyelvvizsgára készül, hogy TANULJON!

Név nélkül, IELTS nyelvvizsga felkészítő

A célom az volt, hogy rövid időn belül felkészüljek a nyelvvizsgára, és ezt teljes mértékben sikerült is, hiszen sikeres vizsgát tettem turizmus szaknyelvből német középfokon. Számomra rendkívül fontos volt, hogy minden kérésemet nagyon rugalmasan kezeltek, első sorban az órák beosztását illetően, mivel 2 munkahelyen is dolgoztam. Kedvesek, barátságosak voltak, és mindenre próbáltak megoldást találni. Ha valakinek nincs túl sok ideje, mint ahogy nekem sem volt, annak tökéletes választás. A felkészítő tanárral kizárólag a vizsgán előforduló feladatokat, fogalmazásokat gyakoroltuk, illetve az otthon, egyénileg megoldottakat beszéltük át. Véleményem szerint az volt a döntő, hogy tudtam, milyen típusfeladatok lesznek a vizsgán és folyamatosan csak ezeket gyakoroltuk. Már korábban rendelkeztem egy alap nyelvtudással, de egyénileg nem tudta volna megfelelően felkészülni a szakmai nyelvvizsgára. Hálás vagyok a felkészítő tanáromnak, mert kihozta belőlem a maximumot ilyen rövid idő ( 20 óra) alatt is. Felmérte, hogy mik a gyengéim és az erősségeim és ez alapján egy nagyon színvonalas felkészülést kaptam. 2009-ben államvizsgáztam, de a szakmai nyelvvizsgám még hiányzott. Most már diplomásként nyugodt szívvel ajánlhatom mindenkinek a Más Nyelven Nyelviskolát. Nem fogjátok megbánni! Tóth Gergely

Tóth Gergely, GAZDÁLKODÓ (idegenforgalmi szakirány) nyelvvizsga felkészítés

A célom az volt, hogy egy nemzetközileg elismert szakmai angol nyelvvizsgát szerezzek a nyelviskolában tanultak segítségével. A nyelviskola befejezésével sikeresen levizsgáztam B2-es szinten. Nagyon meg vagyok elégedve az oktatás szintjével, hiszen két hónap alatt levizsgáztam, ezáltal egyenes út vezet a diplomához. Az oktatóm kiválóan teljesítette az elvárt szintet, sőt azt meg is haladta. Nálam sikerült elérnie, hogy szabadon fejezzem ki magam angol nyelven, és ehhez a megfelelő tananyagokat is megkaptam az iskolától/tanárnőtől. Az itt dolgozó kollégák nagyon segítőkészek voltak mindig, ami az iskola imázsát emelte a szememben. Gyors és kiváló felkészülést biztosít, a megfelelő tananyagokat megkaptuk, ami hozzájárult a sikeres nyelvvizsgához, ezen felül speciálisan a kész nyelvvizsga típusra készít fel (esetemben: LCCI B2), ami nagyon jó. Viszont az intenzív felkészítés nem megy a minőség rovására, tanulás mellett is elvégezhető, mindemellett rugalmasak is. Az intenzív és aktív részvétel az órákon, illetve az adott feladatok otthoni elvégzése, és a felkészülés is. Jelentős segítséget nyújtott az órákon történő magnóhallgatásos feladatok végzése. Ami hozzásegített a felkészüléshez, az közvetlensége volt, illetve a kis létszám, mely által mindenki személyes feedback-eket kapott munkájáról. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy fogadják meg az oktatók tanácsait, amennyiben beiratkoznak egy nyelvtanfolyamra, hiszen ez nagy segítség egy sikeres nyelvvizsgához. Amit tanácsolok a nyelvvizsgára készülőknek ezen felül, az egy dolog: „Jelentkezzenek a Más Nyelven Nyelviskolába és biztosan sikeres nyelvvizsgát tehetnek, mert itt megkapják a figyelmet és a szükséges instrukciókat.”

Tihanyi Andrea, LCCI nyelvvizsga felkészítő

Beszélni szerettem volna megtanulni, és úgy érzem sokat léptem előre ez ügyben. Már meg merek szólalni angolul minden probléma nélkül. Az oktatóktól élvezetes órákat, jó tanácsokat, egy kis magabiztosságot kaptam. Bátran ajánlom mindenkinek, mert jók a tanárok és kedvezőek az árak.

Név nélkül, Nyelvfejlesztő képzés

Középfokú nyelvvizsga szint elérése és a nyelv biztos használata volt a célom. A nyelvvizsgát még nem értem el, de a haladás folyamatos. Amiket a nyelviskolától kaptam az a kedvesség, rugalmasság és mindenek előtt a tudás. Ajánlom másoknak is, mert jó. Jó a hangulat a színvonal és a tanárok.

Név nélkül, Nyelvfejlesztő képzés

Angol alapfokú képzést végeztem a nyelviskolánál, amely során az angol nyelv megtanulását céloztam, és az alapokat sikerült is sikeresen elsajátítanom. Az tanároktól színvonalas oktatást és jó hangulatú tanórákat kaptam. A tanfolyam elvégzése nagyban segítette a külföldi kollégákkal való kapcsolattartást, így nagyban hozzájárult munkám megkönnyítéséhez. A Más Nyelven Nyelviskola színvonalas, rugalmas és felkészült, barátságos tanárokat alkalmaz, így hatékony az oktatás, és ajánlom mindenkinek.

Név nélkül, Céges képzés

Már másodszor járok itt, de előzőleg nem a nyelvvizsga miatt jöttem, hanem hogy egy másik angol csoportba kerüljek az iskolában, mert a tanárom nem vette komolyan a tanítást. Sikerült is elérnem és most a nyelvvizsgára készülök. Sok házit, sok tanácsot kaptam a Más Nyelven Nyelviskolától, de nagy felkészültséggel rendelkeznek, és megtiszteltetés tőlük tanulni. Vizsgára való felkészülésem során döntő volt a továbbtanulásom érdeke, és a nyelvvizsgára készülőknek ajánlom a megfelelő felkészülést.

Tóth Dávid, TELC nyelvvizsga felkészítő

Én úgy gondolom, hogy összeszedettek és elég színvonalas az oktatás. Nagyon jó, hogy kapunk visszajelzéseket folyamatosan, és követelnek azért, kisebb teszteket írunk, szóval következetesek.

Páskuly Gabriella, Szakmai nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Célom a nyelvvizsga megszerzése, és jelenleg magabiztosabb vagyok. Nagyon sok lapot, jó tanácsokat és segítséget kaptam, és ajánlanám mindenkinek, mert kedvesek és képzettek az oktatók. Felkészülésem során az volt a döntő, hogy mennyire figyelek, és azt tanácsolom a nyelvvizsgára készülőknek, hogy tanuljanak sokat és figyeljenek a felkészítő tanáraikra.

Kamu Szabolcs, EURO nyelvvizsga felkészítő

Profik, olyan szinten, hogy az én tanárom az úgy látom, hogy készül az órákra, tud olyan új dolgokat mondani, amit még eddig nem mondtak, és használja az informatikát, ami nekem tetszik. Csak jót tudok mondani, igazából.

Vorobcsuk Zoltán

A legjobb az egészben, hogy nagyon intenzív, és az ember folyamatosan rá van kényszerítve, hogy gyakoroljon, tanuljon és állandóan kap visszajelzéseket, így tudja, hogy milyen közel vagy messze van a célhoz.

Weil Henrik , LCCI nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Szerintem itt egy nagyon jó társaság van és nagyon jó szakemberek is vannak. Mivel olyan tanár tanít, aki nyelvvizsgáztat is és ez nagyon hasznos, mert így a tapasztalatait meg tudja osztani.

Bencsikné Békési Viktória, Szakmai nyelvi képzés

Nagyon kedves és felkészült a csapat, szerintem a legjobb hely a nyelvvizsgára készüléshez.

Gyenge Dávid

Nagyon tetszik a csapat, jó, hogy kevesen vagyunk, mert így sok idő jut mindenkire.

Kresz Kíra

Nekem fontos volt,hogy központi helyen van,közel a munkahelyemhez. Nagyon jól érzem magam,vidámak és jó kedélyűek az órák. Szívesen járok. Árban teljesen megfelelő, jók a kedvezmények /pl.csoport létszámtól függ az ár…/ Remélem sikerűl pár hónap alatt olyan szinten megtanulnom,amit elterveztem.

Marinovic-Kreka Brigitta, Kezdő horvát csoport

Minden tiszteletem a program szervezőinek, végrehajtóinak! Soha nem látott rugalmasságot tanusítottak a rendőrszakma - igények és a pedagógiai elvárások összehangolásában. Bízom benne, hogy önök is betekinthettek a rendőrség munkájába és pozitívan ítélik meg hivatásunkat. A további együttműködés reményében.

Korontos Zoltán - R.ezredes , Pécsi Városi Rendőrkapitány