Nyelvvizsga fülek

Általános nyelvvizsgák

 

 

Miért érdemes nálunk nyelvvizsgázni?

A Más Nyelven Nyelvvizsga programját a nyelvvizsgát megcélzó nyelvtanulók számára dolgoztuk ki. Speciális felkészítő tanfolyamunk tanulójaként minden szükséges tájékoztatást, tananyagot és tematikát kézhez kaphatsz, s még a vizsgajelentkezés is helyben megtehető.A csomag tartalmazza:

a nyelvvizsga specifikus tananyagot
az oktatást
intenzív szókincs és kommunikáció-fejlesztést
egyéni figyelmet
a vizsgáztatásban is résztvevő, tapasztalt oktatókat
egy írásbeli és szóbeli próbanyelvvizsgát
választási lehetőség a 3 -féle helyben letehető nyelvvizsga közül

Általános nyelvvizsgáink:

TársalKODÓ nyelvvizsga, Corvinus nyelvvizsga, IXAM nyelvvizsga.

 

*Feltételek és kedvezmények
A részvételi díj a résztvevők számától függően változhat.
5% DIÁK /GYES / NYUGDÍJAS és TÖRZSHALLGATÓI kedvezmény
RÉSZLETFIZETÉS: A tanfolyamok ára 2 részletben is fizethető.
A kedvezmények más akcióval és kedvezménnyel nem összevonhatók.

 

Corvinus Nyelvvizsga

Corvinus_University_logo

Az újonnan akkreditált (államilag elismert) CORVINUS általános nyelvvizsga egynyelvű változatban tehető le. Különösen azoknak ajánljuk, akik a továbbtanuláshoz szeretnék a plusz pontokat megszerezni, és előnyös, hogy a vizsga nagyon hasonlít az érettségi vizsgatípusaihoz. Jelentkezni lehet külön írásbeli és szóbeli, vagy komplex vizsgára is.

Részletek

TársalKODÓ Nyelvvizsga

TarsalKodo

A TársalKODÓ nyelvvizsga népszerűsége évek óta töretlen. Egynyelvű vizsgaként teheted le, ami azt jelenti, hogy nem kell bajlódnod a fordításos feladatokkal. Különösen azoknak ajánljuk, akik a továbbtanuláshoz szeretnék a plusz pontokat megszerezni vagy a diploma megszerzéséhez szükséges nyelvvizsgát kívánják teljesíteni.

Részletek

TOEFL Nyelvvizsga

toefl

A TOEFL (Test of English as a Foreign Language) ’az angol, mint idegen nyelv’ elnevezésű nyelvvizsga a jelöltek angol nyelvi készségeit értékeli.

Elsősorban azoknak ajánljuk, akik európai, észak-amerikai (USA és Kanada) vagy oktatási intézményekben kívánnak továbbtanulni, mivel ezek a felsőoktatási intézmények a nem anyanyelvű felvételizőktől a TOEFL vizsgát jelölik meg felvételi követelményként. A TOEFL iBT nyelvvizsga az Educational Testing Service (ETS) védjegye és világszerte letehető. 1964-es bevezetése óta eddig 23 millióan tették le.

Részletek

Cambridge IELTS Nyelvvizsga

ielts

Ha külföldön szeretnél továbbtanulni vagy dolgozni, a Cambridge IELTS nyelvvizsga egy megfelelő nyelvvizsga típus számodra, mivel az egész világon az egyik legismertebb vizsgáról van szó.

Budapesten tehető le a British Council-nál, de felkészülésedben a Más Nyelven Nyelviskola oktatói segítséget tudnak nyújtani, hogy a megfelelő eredményt érd el a vizsgán.

Lehetőség van arra is, hogy a bizonyítványt (kiegészítő vizsga nélkül) államilag elismert alapfokú, középfokú, vagy felsőfokú nyelvvizsgára honosítsd a következő szintezés szerint, melyet a NYAK –nál kell kérvényezni.

Részletek

TELC Nyelvvizsga

A népszerű TELC nyelvvizsga gyakori vizsgaidőpontjainak TELCköszönhetően nem szükséges hosszú hónapokat várni a következő időpontig.

A TELC nyelvvizsga jelenleg Magyarországon államilag elismert akkreditált, nemzetközi bizonyítványt ad angol és német nyelvből, sikeres nyelvvizsga esetén.

A kreatív tudást helyezi előtérbe a passzív lexikális tudással szemben. Így a vizsgakérdések szorosan kapcsolódnak a mindennapi élethelyzetekhez (pl. színház, utazás). Ezáltal biztosítva van az elsajátított tudás hasznossága és felhasználhatósága. A vizsgáztatók szakmailag jól felkészültek, a frankfurti központ által szervezett továbbképzéseken vesznek részt.

Részletek

ECL Nyelvvizsga

ECL

Az ECL nyelvvizsga a „European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages” elnevezésből kapta az ECL nevet. Angol és német  nyelvből nemzetközi, államilag elismert és akkreditált nyelvvizsga tehető.

Az ECL nyelvvizsgák megbízhatóak, hiszen valamennyi vizsgaanyagot előzetesen kipróbálnak, a vizsgadolgozatok javítóit minden nyelvvizsga előtt felkészítik, és minden esetben a kettős javítás elvét alkalmazzák.

Az ECL nyitott minden célcsoport számára, lehet az középiskolás, egyetemista, főiskolás vagy éppen felnőtt munkavállaló.

Részletek

Euro Nyelvvizsga

euro exam

Az Euroexam összes nyelvvizsgáján a vizsga teljes időtartama alatt használhatsz nyomtatott szótárt. Maga a szótár biztonságot, önbizalmat ad a vizsgázó számára, így hatékonyabb eredményre is képes lehet.

Az Euroexam nyelvvizsgái érvényesek a felvételitől elkezdve a diplomán át minden területen, hiszen angol és német nyelvű nemzetközileg elismert oklevelet ad. Így nagy segítségedre lehet, ha például külföldön keresel állást.

Hazánkban 40 vizsgahelyszín érhető el – többek között Pécsett is – és nemzetközi szinten pedig 35 országban van jelen.

Választható komplex vizsga vagy külön írásbeli, szóbeli nyelvvizsga letétele is. Sikertelenség esetén a komplex nyelvvizsga esetén is külön ismételhető az írásbeli és szóbeli rész.

Részletek

BME Nyelvvizsga

bmeA BME Nyelvvizsga már nem csak kétnyelvű, hanem egynyelvű vizsgaként is letehető. Államilag elismert bizonyítványt kapsz, nem csak komplexen teljesítheted, hanem részvizsgánként is (külön a szóbelit és írásbelit). A BME nyelvvizsga vizsgázóbarát, szövegközpontú, arra kíváncsi, hogy mit tud a vizsgázó. A feladattípusok állandóak, a vizsgán szótárt lehet használni. Az értékelés kiszámítható és megbízható.

Részletek