ÚJ! Nyelvtudás Műhely

‘A nyelvtudás érték.’

- mondja Halász Gabriella, a Más Nyelven Nyelviskola vezető tanára. ‘Nem hagyhatjuk feledésbe menni. ‘

 ‘Ki kell használni a lehetőségeinket a tudásunk fenntartására és ismereteink frissítésére.’

Ezt a célt tűzte ki a Más Nyelven Nyelviskola csapata és hívta életre Nyelvtudás Műhely foglalkozásokat, melyek minden olyan nyelvtudással rendelkező személy számára nyitottak, akinek fontos a nyelvtudás fejlesztése és aktív használata.

 

Sok nyelvtanuló találkozik annak jelenségével, hogy huzamosabb ideig, bizonyos esetekben akár több évig tartó nyelvtanulás után sem tud szóban jól kommunikálni az adott idegen nyelven.

A jelenség hátterében az esetek döntő többségében az idegen nyelven történő beszédtől való félelem, illetve a tapasztalatok, nyelvgyakorlási helyzetek hiánya áll. Minél többször és több szituációban használjuk ugyanis a tanult idegen nyelvet, annál magabiztosabban, határozottabban kommunikálunk majd a későbbi, előttünk álló helyzetekben és fordíthatjuk előnyünkre nyelvi felkészültségünket.

Mit tehetünk a nyelvtudásunkért?!

‘A nyelvtudással rendelkező felnőttek 70-80%-ának fontos a megszerzett nyelvi tudás ápolása.’-mondja Kochné Süli Andrea, vezető tanár. ‘Lehetőséget keresnek az ismereteik alkalmazására és a munkahelyi kommunikációra.’

Mi kitágítjuk a nyelvgyakorlás kereteit

A Nyelvtudás Műhelyeken élményszerű tanulást biztosítunk mindazok számára, akik a beszédtudásuk fejlesztése céljából szeretnének a nyelvvel foglalkozni.

Listening to colleague

A Nyelvtudás Műhely megsokszorozza a nyelvtanulás hatékonyságát

Az ANGOL és NÉMET nyelvű Nyelvtudás Műhely foglalkozásokon a mindennapi kommunikációhoz hasonló elveken  működő, változatos nyelvi és kommunikációs feladatokkal találkozhatnak a résztvevők.  A résztvevők valódi helyzetekben találják magukat, ahol számíthatnak mindenre, ami az életben megtörténik. Ez itt a gyakorlás terepe, ahol a résztvevőknek valóságban előforduló helyzetek, pl: egy skype-os interjú, konferenciahívás és a különféle akcentusok által létrehozott nehézségeket kell megoldaniuk. A feladatok sokrétűek, az információkérés, a megbeszélések, a szakmai interjúk, az érvelések, sőt a mini-prezentációk tartása is a feladatok között lehet.

Kedvezmény:

A Nyelvtudás Műhelyekre a  Más Nyelven Nyelviskola jelenlegi tanulói 20% kedvezményt kapnak az első programok árából, hogy hatékonyan gyakorolhassák a nyelvet, és sikerrel próbálják ki magukat az idegen nyelvű helyzetekben.

Jelentkezés és további információ:

Jakab Eszter

oktató

eszter.jakab@masnyelven.hu

Tel:  (30) 6492073

Nyelvtudás Műhely ismertetőnk a Prezi.com -on tekinthető meg:

Screenshot 2015-11-27 18.32.05