Külföldi munkavállalás nyelvtanfolyam

Nyelvtanulás külföldi munkavállaláshoz és állásinterjúhoz

Külföldi munkavállalásA külföldön dolgozó magyar munkavállalók egyöntetű véleménye az, hogy ha minél több nyelvtudással vágunk bele a külföldi munkavállalásba, annál könnyebben érvényesülhetünk az állásinterjún és a későbbi munkahelyen.

Intenzív nyelvtanulás

Tanulóink speciális igényekkel keresnek meg minket. Ezért nyelviskolánk a hagyományos féléves-éves programok helyett rövid, 2-3 hónapos intenzív tanulást biztosít azok számára, akik optimális felkészülés után belátható időn belül kívánnak munkalehetőséghez jutni külföldön.

BIZTOS NYELVTUDÁS, SZAKMAI SIKER

 A siker egyik kulcsának a nyelvtudást tartják az emberek, így Mi abban segítünk, hogy a nyelvtanulás folyamata már itthon elkezdődjön, hogy ne korlátozza a külföldi álláskeresést, és csökkenjen a kiszolgáltatottság.

Nem könnyű mindazt a tudást összegyűjteni, nyelvi folyékonyságot szerezni és kitartóan interjúzni, amíg a legjobb ajánlat meg nem érkezik. Tapasztalatból tudjuk, a felkészülés csak akkor lehet eredményes, ha kellő mennyiségű információ birtokában tapasztalatokkal és sikerélményekkel, valamint, tájékozottan vágsz bele a külföldi munkavállalásba. A Merj Belevágni! Projekt küldetése éppen ez, létrehozni egy olyan programot, amely mind a külföldi munkára vállalkozóknak, mind az onnan hazatérőknek biztonságot ad és van hová fordulni.

Merj bele vágni!  Angol és Német Nyelvtanfolyam Külföldi Munkavállaláshoz:
  • 3 hónapos intenzív nyelvtanulás (heti 3×3 vagy 4×2 órában)
  • tapasztalt oktatóval
  • szakmai szókincsfejlesztés
  • angol/német nyelvű önéletrajz megírása
  • felkészítés az állásinterjúra
  • kiscsoportos felkészülés (max. 10 fő)
  • tananyag (tankönyv, jegyzet és CD)
  • számonkérések és záróvizsga
  • kétnyelvű tanúsítvány
Szakmai szókincs, egyedi tematika

A képzéseink tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy a kezdő és haladó szintű tanulók is jó tanulási lehetőséghez jussanak. Ez azért fontos, mert rövid idő alatt a külföldi munkavállalás program résztvevői  már a tanórai gyakorlás során a külföldi kapcsolatteremtés és munka-specifikus kommunikáció elemeit tanulhatják meg, egyedi tananyagokkal, szituációkkal és tapasztalatok megosztásával, tehát az itthonlét alatt rengeteg tapasztalattal lesznek gazdagabbak, s könnyebben kommunikálhatnak külföldön is.

A képzés részeként az olyan feladatok megoldásában is segítünk, mint az angol/német nyelvű állásinterjúzás és önéletrajzírás. Oktatóink segítségével a képzés során találkozhatsz azokkal a kérdésekkel, helyzetekkel, amelyek biztosan előfordulnak egy állásinterjún, és felkészülhettek a válaszadásra és a legelőnyösebb bemutatkozásra

A program indulásával kapcsolatban jelentkezz Ügyfélszolgálati Munkatársunknál az alábbi elérhetőségeken:

iroda@masnyelven.hu

Tel:  (30) 6492073