Jelentkezés iMind Személyes Kompetenciamérésre

Jelentkezni szeretnél nyelvtanfolyamra vagy támpontra van szükséged? Hogyan értékel a rendszerünk jegyektől és iskolától függetlenül? Iskolaválasztás, továbbtanulás vagy nyelvvizsga előtt állsz? Állásinterjúra készülsz vagy külföldi munkavállalás előtt vagy?

 

Örülünk, hogy  érdekel a tudásod felmérése, mert ez alapján hatékonyabban tudsz a nyelvtanulásba belevágni, vagy folytatni azt.

A nálunk tanulók tapasztalata szerint, az eredmények alapján megtervezett felkészülés és nyelvtanulás sikerességéhez nagyban hozzájárul az odafigyelés az egyéni készségekre.

A komplex felmérés garantált eredménye, hogy:

  • a felmérés során egyénileg foglalkozunk Veled,
  • elkészítjük a Személyes Kompetencia Térképedet,
  • találkozhatsz iMind csapatunk szakembereivel, akik minden kérdésedre válaszolnak,
  • segítünk Neked a bizonytalanságon túllépni, és megalapozott tanulási tervet felállítani,
  • sok új lehetőséged lesz nyelvtudásod fejleszteni  és sikereket elérni és
  • nemcsak a kompetenciamérés, a nyelvtanulás is más élmény lesz.

Kezdd el most Személyes Kompetenciamérést!

A Személyes Kompetenciamérés díja mindössze 3980 Forint.

Miért nincs ingyen?…Milyen értéket kapsz?

Ahhoz, hogy mindezt a sok személyes információt át tudjuk adni, szakmailag képzett és sikeres szakemberek értékelik a megoldásokat, és velük találkozol a személyes interjún. Így nemcsak egy teljes körű Kompetencia Elemzést kapsz,  hanem óriási előnnyel indulsz, amikor a nyelvtanulásod tervezgeted.


Nyelvtanulóink 96% százalékban találták hasznosnak a Kompetenciamérést!

A Személyes Kompetenciamérés alkalmával, a további 6 legfontosabb nyelvi kompetenciádra kapsz teljes körű értékelést, felállítjuk a Te Személyes Kompetencia Térképedet!

A kompetenciamérés már 5 nyelven elérhető: angol, német, spanyol, francia és olasz nyelveken, az üzleti-gazdasági szaknyelvi kompetenciák angol és német nyelven mérhetők!

a

Jelentkezem a Kompetenciamérésre

a

Hogyan lehet elkezdeni?

A kitöltést a Más Nyelven Nyelviskola oldalán akár azonnal online elkezdheted.

Az iMind Kompetenciamérő Felmérés első feladatát ezen az oldalon választhatod ki:Teszt kiválasztása.

A beküldött megoldás értékelésére 3 munkanapon belül kerül sor, melyről emailben értesítést küldünk. A beküldött megoldás értékelésére és a Kompetencia Térkép elkészítésére, a megadott Személyes Kompetenciamérés díjának beérkezését követően kerülhet sor. Ezért javasoljuk az utalás elindítását közvetlenül a teszt beküldését követően. A banki átutalásról nem szükséges igazolás, ezt rendszerünk követi és visszaigazolást küldünk.

Fizetéshez, kérjük tekintsd meg az alábbi információkat.

Részletek a fizetéshez

A Személyes Kompetenciamérésen történő részvétel és a Kompetencia Térkép elkészítésének teljes díja bruttó 3980 Ft. Ez az alábbi módon teljesíthető: Személyes befizetés: ügyfélszolgálati irodánkban vagy banki átutalással: Címzett neve: Más Nyelven BT. Bankszámlaszám: 50800111-11053480 Közlemény: név, iMind

Fel szeretnél készülni egy ilyen “megmérettetésre”?

Semmi gond, ez nem vizsga. Segítünk átlátni, milyen nyelvi alapokkal rendelkezel, és a passzív és aktív nyelvtudásod milyen szinten áll. Nyelvtudásod frissítésére egyedi foglalkozásainkon és a Nyelvtudás Műhelyünk tanulás programjain vehetsz részt. Kövess minket a Facebookon és tájékozódj a nyelvtanulási és nyelvgyakorlási lehetőségekről!

100% pénz visszafizetési garancia:

Az iMind rendszer személyes Kompetencia Térképet igénylők számára 100%-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, amelyre, ha az elvégzett mérés kapcsán, a személyes értékelést követő 3 munkanapon belül jogos minőségi kifogása lenne, úgy mi a kompetenciamérés díjának 100%-át, az eredeti számla ellenében visszafizetjük!

Jelentkezem a Kompetenciamérésre, elkezdem a kompetenciamérést

a

 a