C1 Felsőfokú Nyelvvizsga + Akadémiai Nyelv Tréning

A magas szintű nyelvtudás megszerzése

A képzésünk a C1 felsőfokú nyelvvizsgára készíti fel a nyelvtanulókat. A képzés egy személyes kompetenciamérést követően indul el, és a résztvevők kis létszámú, 4-6 fős csoportokban foglalkoznak a nyelvvel. Az intenzív képzés során újszerű, hatékony módszerekkel és hiánypótló, kibővített tananyaggal dolgoznak.

A nyelvtanulók eredményessége érdekében a nyelvtudásuk fejlesztése mellett olyan készségek kialakulására helyezzük a hangsúlyt, melyek segítségével a tanulók különféle helyzetekben és feladatokban sajátítják el a nyelvtudás magas szintű és önálló alkalmazását. Ennek részeként a nyelvtanulók megismerik a külföldi intézményekben elterjedt tanulási, oktatási és beszámolási formákat, és megtanulnak prezentációkat készíteni, beszámolót írni, csoportos vitában részt venni, stb., melyek kulcsfontosságúak lehetnek a későbbi jó teljesítményhez.

A képzés végén a nyelvtanulók egy szóbeli és írásbeli részből álló felsőfokú próbanyelvvizsgán vesznek részt. A próbavizsgán részletes értékelés történik, és a vizsgázók képességeik ismeretében kezdik meg a vizsgát.

Angol C1 Felsőfokú Nyelvvizsga + Akadémiai Nyelvhasználat Tréning

 A tréning díja: 60.000 Ft *

A képzést min 4 fő esetén indítjuk. Az ár maximum 6 fős csoportokra érvényes.

Jelentkezés feltétele: felvételi kompetenciamérés és elbeszélgetés