Nemzetközi nyelvvizsgák

IELTS es TOEFL

IELTS, TOEFL, TestDAF nemzetközi nyelvvizsgák az egyetemi továbbtanuláshoz

Részt vennél külföldön Erasmus programban vagy külföldi továbbtanulásban gondolkozol?

Gyakran a kívánt pontszám elérésén múlik a külföldi továbbtanulás, hogy a jelentkező beléphet-e a kiszemelt iskola kapuján, ezért alapos felkészülést ajánlunk minden nemzetközi nyelvvizsgát tervező számára.

 

Az első lépés a sikeres nyelvvizsgához: felkészülés

A nemzetközi nyelvvizsgák követelményei és vizsgafeladatai gyakran különböznek a megszokott akkreditált vizsgáktól. Emiatt a követelményszint ismerete mellett, szakembereink azt is megerősítik, hogy csak komplex módon felkészült tanulók képesek a vizsgákon jól teljesíteni.

A felkészülés során a legfontosabb a feladatmegoldói rutin kialakítása és az olyan egyéb képességek fejlesztése, mint a gyors és hatékony szövegelemezés, írásművek ellenőrizése és kijavítása – a lehető legjobb megoldás érdekében. Ehhez pedig ésszerű olyan tanári segítséget kérni, mellyel biztosítható a feladatok jó színvonalú teljesítéséhez szükséges tudás megszerzése.

Oktatóink csoportra vagy egyénre szabott tematikát, óratervet és változatos módszertant alkalmaznak, vagyis minden esetben testre szabják a felkészülést, hogy a hiányosságok pótolása mellett az egyetemi nyelvvizsgák  követelményeit sikeresen teljesíthetőek legyenek.

Eredményes vizsgázóink

A nyelviskolánkban dolgozó nyelvtanárok felkészítése után számos tanuló tett le magas szintű IELTS és TOEFL vizsgákat és sikerrel vette a külföldi felvételi követelményeket. A nyelvtanulás és nyelvvizsga felkészülés során intenzív és speciális munka eredményeként  teljesítették a magas szintű követelményeket, és felvételi után sikeresen állták meg helyüket a külföldi intézmények programjain, amire az iskolánk is büszke.

Ne habozz, hiszen egyéni és kiscsoportos felkészítő tanfolyamainkon is részt vehetsz. Egyeztess időpontot munkatársunkkal, hogy minden igényt kielégítően tudjunk Veled foglalkozni és sikerüljön a vizsga.

 
Érdeklődni:

Tóth Dominika
Ügyfélkapcsolati vezető
E-mail: dominika.toth@masnyelven.hu
Tel: +36 30 649 2073

 

 

 

Rólunk mondták:

Keresnyei Johanna: Célom a TOEFL IBT vizsgára való készülés, a felsőfokú angol nyelvtanulás megszerzése. Nyelvtudást, szakmai és általános ismereteim bővítését kaptam a nyelviskolától. Felkészült, színvonalas oktatás, emberi, humánus megközelítés miatt ajánlom mindenkinek. Rövid határidő miatt fokozott koncentráltság volt szükséges mindkét fél részéről. Tanácsolom a nyelvvizsgára készülőknek, hogy akár az én esetemben, a nyelviskolával egyeztessenek megfelelő programról.

Név nélkül: A célom volt mindenek előtt a felkészülés az IELTS nyelvvizsgára, és ez sikerült is, felkészültem! A Más Nyelven Nyelviskolától rengeteg információt és tanácsot kaptam IELTS nyelvvizsgára vonatkozóan, ami nagyon sokat segített a felkészülésben. A felkészítő tanárok nagyon segítőkészek voltak, és meghatározó volt a rendszeresség is. Mindenkinek azt tanácsolom, aki nyelvvizsgára készül, hogy TANULJON!

További referenciák