IXAM Nyelvvizsga

IXAM Nyelvvizsga ixam logo

Az első hazai fejlesztésű, számítógépen letehető angol nyelvvizsga azoknak a vizsgázni vágyóknak, akik a digitális kommunikációban otthonosan mozognak. A számítógépes vizsga mellett már online vizsgázási lehetőség is elérhető!

Vizsgát tenni angol és német általános nyelvből A2-C1 szinten lehet letenni. Jelentkezni lehet külön írásbeli és szóbeli, vagy komplex vizsgára is. Elérhető a vizsgával egyenértékű papíralapú változat is. Különösen azoknak ajánljuk, akik továbbtanulásban gondolkoznak vagy a diplomaszerzést szeretnék bebiztosítani. A nyelvvizsga egyik legnagyobb előnye, hogy az eredményt már 7 nappal a vizsgát követően megkaphatják a vizsgázók, a szokásos 30 nap helyet.

Az IXAM nyelvvizsga legfontosabb információi:

  • Általános Angol és Német nyelven tehető le az akkreditált egynyelvű nyelvvizsga
  • Komplex (írásbeli és szóbeli) vizsgarészek: Íráskészség, Olvasott szöveg értése, Nyelvhasználat, Hallás utáni szövegértés, Beszédkészség.
  • Jelentkezés személyesen, postai úton vagy online
  • Gyors eredményközlési határidő: vizsga után 10 nappal
  • Honlap: www.ixam.hu
  • Vizsganaptár: https://ixam.hu/vizsgaidopontok
  • Letölthető jelentkezési lap és Vizsgaszabályzat: https://ixam.hu/dokumentumok/

VIZSGADÍJAK:

VIZSGA KOMPLEX ÍRÁSBELI SZÓBELI
A2 21.000,- 11.000,- 11.000,-
B1 26.000,- 16.000,- 16.000,-
B2 29.000,- 19.000,- 19.000,-
C1 32.000,- 22.000,- 22.000,-

 

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam IXAM nyelvvizsgára
Miért érdemes a Más Nyelven Nyelviskolában készülni?

Nyelvtanáraink speciális, csoportra szabott tematikát és óratervet használnak, így minden résztvevő a saját hiányosságait tudja pótolni és felkészülni a vizsgakövetelményeire. Az IXAM típusú nyelvvizsgára referenciával vállalunk felkészítést.

Intenzív tanfolyamunk során a nyelvvizsga előtt komplett módon készülhetsz fel, a tanfolyamon az írásbeli és szóbeli feladatok begyakorlása mellett próbanyelvvizsgára is van lehetőség. A nyelvvizsgát is helyben a Más Nyelven Nyelviskolában teheted le.

Tudd meg, hogy mit tudsz!

Kitöltöm a szintfelmérőt

   Vissza a nyelvvizsgákhoz