Ismét Corvinus Próbanyelvvizsga Pécsett

A Corvinus Nyelvvizsgaközpont ismét írásbeli próbanyelvvizsgát hirdet, amelyet Pécsett kizárólag a Más Nyelven Nyelviskola biztosít a nyelvtanulók számára.

A próbanyelvvizsga mindenki számára kiváló lehetőség lehet arra, hogy tét nélkül, ám valódi vizsgafeladatokon tesztelhesse a nyelvtudását, illetve, hogy megismerhesse a vizsga követelményeit. A legtöbb nyelvvizsgázónak ugyanis általában az okozza az egyik legnagyobb problémát a vizsgára való felkészülés során, hogy nem tudja, mire is számítson pontosan a nagy megmérettetés alkalmával. Bár napjainkban már egyre több könyvben és internetes portálon találhatunk gyakorló nyelvvizsga feladatsorokat, magára a vizsgaszituációra azonban ezek nem tudnak felkészíteni.

A próbanyelvvizsga írásbeli és hallás utáni szövegértés vizsgarészek kipróbálását teszi lehetővé a jelentkezők számára.  A kitöltött feladatlapok a Corvinus Nyelvvizsga hivatalos feladatsorai, melyet az egyetem munkatársai javítanak és értékelnek, így még a kitűzött vizsganap előtt kiderülhet a vizsgázó felkészültségének szintje. Mindez a vizsgaszituációk megfelelő kezeléséhez és a nyomás alatti teljesítmény növeléséhez szükséges rutin megszerzését kívánja biztosítani a nyelvtanulók számára.

Próbavizsga
Típusa szintje dátuma
Általános (egynyelvű) angol és német B2 és C1 2016.október 14. 8.30*
Közgazdasági szaknyelv angol és német B2 és C1 2016. október 19. 8.30*

*az időpont egyéni bejelentkezés esetére vonatkozik

Helyszín: Más Nyelven Nyelviskola – Pécs, Bajcsy Zsilinszky út 5.

Lehetőség van csoportos iskolai jelentkezésre is ez esetben a próbanyelvvizsgát az adott iskolában előre egyeztetett időpontban tudjuk megszervezni a kampány ideje alatt.

Jelentkezési határidő: 2016.október 7.

A férőhelyek száma korlátozott, a részvétel a beérkezett jelentkezések sorrendjében történik.

 

Próbavizsga díjak:

Írásbeli rész 2540Ft (2000Ft+Áfa)
Hallás után szövegértés rész 1270Ft (1000FT+Áfa)

A két vizsgarész bármelyike önállóan is teljesíthető.

 

Jelentkezni a próbanyelvvizsgára az ügyfélszolgálaton lehet!

(Jelentkezési lap)