iCraft English Program

Kommunikáció fejlesztés iskolás gyermekek számára logo4_icraft_mini

A Más Nyelven Nyelviskola iCraft English nyelvi programjával a 10-14 éves tanulók számára szeretnénk egy egyedi nyelvtanulási lehetőséget biztosítani. A programban tanulók interaktív órákon vesznek részt, ismereteket szereznek a tudományok és művészetek világából, nyomon követik a technika fejlődését és eszmecserét folytatnak a történelem számos rejtélyéről is. Az izgalmas történetek, szórakoztató feladatok által a gyerekek bővítik a világról alkotott képüket, gondolatokat és véleményt formálnak, valamint folyamatosan kommunikálva fejleszthetik angol nyelvi kifejezőképességüket.

„Módszerünk lényege, hogy az angolszász iskolák autentikus tananyagaira támaszkodva, tematikus és élményszerű oktatásban legyen részük a gyerekeknek, ahol teret kap a kifejezőképesség és a kreatív nyelvhasználat.”- mondja Császár Melinda vezető tanár. „Foglalkozásaink biztosítják a nyelvtanulást és az egyéni figyelmet azon fiatal tanulók számára, akiknek távlati céljaik között a biztos és folyékony nyelvtudás megszerzése áll. Képzett és tapasztalt oktatóink segítségével az idegen nyelv elsajátításának folyamata az iskolás évek alatt intenzívvé tehető.”

.

Miért érdemes iskolás korban fejleszteni a nyelvtudást?

Tapasztalataink szerint ebben a korban a fiatalok fogékonyak az új ismeretekre. Programunkat azzal a céllal dolgoztuk ki, hogy a gyerekek hatékonyan tanulhassanak és megalapozhassák a stabil és funkcionális közép és felsőfokú szintű nyelvtudást, valamint hogy a középiskolában megcélzott nyelvvizsga több lehessen, mint kampánytanulás eredménye.

A fejlesztésben és az igények megválaszolásában a Más Nyelven Csapata élen jár.  A megfelelő készségek és tudás kialakulásához  időre és olyan programokra van szükség, ahol érdemben foglalkoztatják a gyerekeket és a tanulás izgalmas tevékenységgé válik, emellett az egyéni és csoportos teljesítmény is szerepet kap.

.

Pontosan mit nyújt az iCraft English az iskolás gyerekeknek?

Az iCraft English programban kompetenciák alapján kerülnek kis csoportba a tanulók és heti foglalkozásokon tanulnak és dolgoznak együtt. Az interaktív órákon:

  • autentikus, angolszász tananyagokat használnak
  • ismereteket szereznek a tudományok és művészetek világából
  • nyomon követik a technika fejlődését
  • eszmecserét folytatnak a történelem számos rejtélyéről
  • az izgalmas történetek, szórakoztató feladatok által a gyerekek bővítik a világról alkotott képüket
  • gondolatokat és véleményt formálnak
  • folyamatosan kommunikálva fejleszthetik nyelvi kifejezőképességüket

A 75 órás program szombat délelőttönként 9.00-11.30 között zajlik.

Első alkalom: 2018. október 6.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 29.

 jelentkezési lap 

Tudjon meg többet a programról!

Az iCraft English Program részleteiért forduljon munkatársunkhoz:

Jakab Eszter

oktató

eszter.jakab@masnyelven.hu

Tel:  (30) 6492073

 

A bekapcsolódás feltétele: Kompetenciamérés logo4_imind_min

iMind KID Kompetenciamérés segítségével a gyerekek nyelvi készségeit jelentkezéskor felmérjük. A Más Nyelven Nyelviskola szakemberei átfogó és független értékelést készítenek, melyet mind a gyermekkel és a szülővel is részletesen megosztanak. Az információk alapján jobban érthetővé válnak a részletek és ezek segítségével lehetőség nyílik a kompetenciák fejlesztésére és egyensúlyba hozására is a képzés során. Az alacsony szintű rész-kompetenciák ugyanis gátolhatják a teljesítményt, és sokféle nehézséget okozhatnak a nyelvtanulás és nyelvhasználat során is – pl. a tudásszinthez képest alacsony szintű beszédértés, társalgási képesség vagy a megtanult nyelvi elemek hiányos alkalmazása.

 

 jelentkezési lap 

.